Transacties

Tennesseedreef 12 te Utrecht

Wij hebben bemiddeld bij de aankoop van het bedrijfsgebouw met parkeerterrein en verder aan- en toebehoren ter grootte van in totaal ca. 738 m² v.v.o. gelegen aan de Tennesseedreef 12 te Utrecht.


Deze transactie delen

Wilgenkade 5-7 te Houten

Verhuurd, de bedrijfsruimte gelegen op de begane grond en de kantoorruimte verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping ter grootte van in totaal ca. 567 m² aan de Wilgenkade 5-7 te Houten.


Deze transactie delen

Tuibrug 2 te Houten

Verkocht, het bedrijfspand, omvattende een gedeelte van een voormalig saunacomplex met ondergrond en verder toebehoren alsmede een perceel grond, gelegen aan de Tuibrug 2 te Houten.


Deze transactie delen

1e Regimentsdok 10 te Nieuwegein

Wij hebben de nieuw gerealiseerde bedrijfsunit gelegen aan het 1e Regimentsdok 10 te Nieuwegein verhuurd. De bedrijfsunit is totaal groot ca. 470 m² v.v.o., bestaande uit bedrijfsruimte op de begane grond en bedrijfs-/showroomruimte op de 1e en 2e verdieping.


Deze transactie delen

1e Regimentsdok 16 te Nieuwegein

Verhuurd, de nieuw gerealiseerde bedrijfsunit ter grootte van in totaal ca. 219 m² v.v.o., bestaande uit bedrijfsruimte op de begane grond en bedrijfs-/showroomruimte op de 1e verdieping gelegen aan het 1e Regimentsdok 16 te Nieuwegein.


Deze transactie delen

Sallandhaven 4 te Nieuwegein

Wij hebben recent de bedrijfsvilla ter grootte van in totaal ca. 494 m² v.v.o., bestaande uit bedrijfsruimte gelegen op de begane grond en kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping aan de Sallandhaven 4 te Nieuwegein verhuurd.


Deze transactie delen

1e Regimentsdok 8 te Nieuwegein

Verhuurd, de nieuw gerealiseerde bedrijfsunit ter grootte van in totaal ca. 365 m² v.v.o., bestaande uit bedrijfsruimte op de begane grond en bedrijfs-/showroomruimte op de 1e verdieping gelegen aan het 1e Regimentsdok 8 te Nieuwegein.


Deze transactie delen

Veluwehaven 11 te Nieuwegein

Verhuurd, de bedrijfsunit ter grootte van in totaal ca. 92,74 m² bestaande uit bedrijfsruimte gelegen op de begane grond en kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping aan de Veluwehaven 11 te Nieuwegein.


Deze transactie delen
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Bezoekadres

Marconibaan 57
3439 MR Nieuwegein

Telefoonnummer

030 - 6000 282