Transacties

Maliebaan 67 te Utrecht

Een particuliere belegger en Van Dinteren Clinics tekenden de langjarige huurovereenkomst voor circa 139 m² praktijkruimte gelegen op de begane grond in een statig pand aan de Maliebaan 67 te Utrecht.

Van Dinteren Clinics is dé kliniek voor huidverbetering en laser in Utrecht. Vanuit een zorgethische visie maken zij het verschil in een wereld waarin er een toenemende vraag is naar cosmetische behandelingen.

Oranjeborch Bedrijfsmakelaars heeft de huurder geadviseerd bij de verhuurtransactie.  De belangen van de verhuurder zijn behartigd door Waltmann Bedrijfshuisvesting Utrecht.


Deze transactie delen

Zeemanlaan 16 te IJsselstein

RP Tools tekende een langjarige huurovereenkomst voor circa 407 m² v.v.o. bedrijfsruimte gelegen aan de Zeemanlaan 16 te IJsselstein.
Dit object is centraal gelegen op het bedrijventerrein “Over Oudland” te IJsselstein. Dit bedrijventerrein ontleent bijzondere locatiekwaliteiten, zoals bereikbaarheid en zichtbaarheid, aan de ligging direct nabij de rijksweg A2. Het bedrijventerrein is helder, doelmatig en “compact” ontworpen en sluit goed aan op de directe omgeving.
Het bedrijvenpark wordt gekenmerkt door een veelzijdig aanbod van bedrijfsgebouwen variërend van middelgrote tot grote bedrijven.
Oranjeborch Bedrijfsmakelaars heeft de verhuurder geadviseerd bij deze off market verhuurtransactie.


Deze transactie delen

Marconibaan 57-65 te Nieuwegein

SynVest Dutch RealEstate I B.V. en Oudshoorn B.V. tekenden de langjarige huurovereenkomst voor circa 612 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping alsmede 13 (dertien) parkeerplaatsen.

De representatieve kantoorruimte maakt onderdeel uit van het kantoorgebouw “Marconi” aan de Marconibaan 57-65 te Nieuwegein en is centraal gelegen op het bedrijvenpark “Plettenburg” te Nieuwegein. Het bedrijvenpark wordt gekenmerkt door een veelzijdig aanbod van kantoren en bedrijfsgebouwen variërend van middelgrote bedrijven tot multinationals.

Oranjeborch Bedrijfsmakelaars heeft de verhuurder geadviseerd bij de verhuurtransactie. Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting en Spring Real Estate zijn collegiaal betrokken bij de verhuur. De commerciële belangen van verhuurder zijn behartigd door Intercity Real Estate Management.


Deze transactie delen
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Bezoekadres

Marconibaan 57
3439 MR Nieuwegein

Telefoonnummer

030 - 6000 282