Over Oranjeborch Bedrijfsmakelaars

Oranjeborch Bedrijfsmakelaars is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed. Wij bemiddelen tussen partijen bij het tot stand brengen en sluiten van overeenkomsten in opdracht en op naam van onze cliënt. Hoogst persoonlijk, gedrevenheid, creativiteit en professionaliteit zijn kenmerkend voor onze dienstverlening. En hierbij committeren we ons graag aan een succesvol resultaat. Sinds onze oprichting in 2009 door Louis Bakker en Sven van der Hijden zijn wij uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijfsmakelaars in de regio Utrecht.

Wat we voor u doen
Oranjeborch Bedrijfsmakelaars biedt ervaren, resultaatgerichte bedrijfsmakelaars die excelleren in hun vakgebied. Zij beschikken altijd over up-to-date expertise. U profiteert van de grote hoeveelheid marktkennis over vastgoed en de mogelijkheden om full service bediend te worden. Of het nu gaat om een aankoop- of verkooptraject, het (her)onderhandelen over een huurovereenkomst of begeleiding bij de aanhuur of verhuur van een bedrijfspand, wij zorgen voor een professionele afhandeling tegen de beste condities.

Snel en transparant proces
Dankzij onze snelle, transparante werkwijze zorgen wij voor een perfecte match tussen uw organisatie en de bedrijfshuisvesting hiervan. De heldere communicatie en korte lijnen met onze opdrachtgevers waarborgen dit.

Waarom wij dé bedrijfsmakelaar van Midden-Nederland zijn?

Omdat we...

  • anders kijken naar zakelijk vastgoed;
  • creativiteit en durf combineren;
  • zowel financieel als juridisch zijn onderlegd;
  • klein genoeg zijn om snel te schakelen;
  • groot genoeg zijn om continuïteit te garanderen;
  • onafhankelijk opereren en dus onze eigen strategie bepalen;
  • vooral veel plezier hebben in wat we doen.
 


Wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons kantoor.

Maak kennis met het team van Oranjeborch

Bezoekadres

Marconibaan 57
3439 MR Nieuwegein

Telefoonnummer

030 - 6000 282